Merk:

Vit før du drar – alle de siste reiserådene samt adgangskrav for reisen din.

Ta en 36-timers minicruisereise fra Sverige til Tyskland

Unn deg selv et avslappende minicruise med god plass og frisk luft, rabattert shopping om bord og god mat. Et minicruise fra Göteborg til Kiel inkluderer 2 netter om bord med en koselig lugar og 1 dag til å utforske og nyte byen Kiel med  dens berømte CITTI-kjøpesenter. Du vil også spare 60 % i vår Bordershop om bord sammenlignet med shopping i Sverige. Velkommen om bord!

 

 

Vilkår og betingelser

 

Stena Lines forretningsvilkår gjelder for alle bestillinger og reiser:

 

  • Priseksempel per person i en standard lugar med køyesenger basert på to personer som deler. Prisen inkluderer havne- og miljøavgifter. Steder avhenger av tilgjengelighet. Vilkårene for økonomi-prisen gjelder for alle minicruise. Begrensede datoer er tilgjengelige med ingen avreiser i juli.
  • Av årsaker relatert til covid-19-pandemien må underholdningsprogrammet eller fasiliteter om bord kanskje modifiseres i tråd med gjeldende offentlige helseråd. 
  • En covid-19-test og/eller bevis på vaksinasjon kan kreves for å krysse landegrenser. Sjekk de nyeste reisekravene før du reiser.

Seil fra Göteborg til Kiel

Ta et minicruise til Tyskland

Nyt et avslappende minicruise!

Seil fra Göteborg til Kiel

Ta et minicruise til Tyskland

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.